3 skønne ferier i Italien

3 skønne ferier i Italien

Italien bliver år for år kåret som danskernes foretrukne rejsemål. Hvorfor vi elsker Italien fremfor andre lande i nærheden, kan vi ikke komme med en præcis forklaring på, men en delvis forklaring kan være, at Italien har alt og kan byde på mange forskellige ferieformer, der kan noget hver i sær, uanset hvilke interesser man har. Herunder finder du 3 gode grunde til at vælge Italien som feriedestination:

 

 

#1 Kør-selv-ferien

Danskerne er rigtig glade for kør-det-selv ferie, og med Italiens placering er det en god destination for børnefamilien, der både vil kombinere kultur, badeferie og godt vejr. Adriaterhavskysten er spækket med gode campingpladser, som har ry for at være meget ordentlige og af god standard. Også Amalfikysten er et yndet turistmål, dog for et publikum der ikke har noget imod at betale lidt ekstra.

Men man skal dog ikke nødvendigvis ned til kysten, for at komme på ferie. Italien har to store søer, Gardasøen og Como-søen, hvor der er bjergtagende og frodig natur, og hvor det stadigvæk er mulighed for at bade og slikke sol. Her er temperaturerne ofte lidt køligere, hvilket kan være lettere at kapere for danskere, som ikke er vant til varmen.

 

#2 Skiferien

Italien har lidt af det hele, for om sommeren er temperaturerne høje og solen er næsten konstant, mens vinteren byder på gode skiforhold i de italienske alper. Står du på ski, er Italien en af de bedste destinationer.

Især skisteder som Piemont, Canazei og Livigno er populære. Fordelen ved at stå på ski i Italien er, at der for det meste er høj solskin samtidig med, at der er pister til alle niveauer. Herudover gør Italienerne meget ud af, at pisterne altid er præparerede og i orden, så man bare skal koncentrere sig om at stå på ski.

At Italien derudover kan prale af en god kultur for after-ski, tæller kun på plussiden for festglade unge.

 

#3 Storbyferien

Italien har et væld af skønne byer, man kan besøge på en forlænget weekend eller som en storbyferie. Rom topper listen, og har med sin indflydelse på verdenshistorien, enorme mængder af både seværdigheder, historie og kultur. Modemekkaet Milano, er derimod en drøm for modeinteressede, der ønsker at mærke suset fra en metropol, der influerer moden verden over.

Af andre smukke byer kan nævnes Venedig, Pisa, Verona, som har hver deeres særpræg. Fælles for alle byerne er det dejlige klima, mad og drikke. Italien har desuden en autensitet over sig, som er sjælden set. Kvinderne går meget op i at holde sig smukke og pæne igennem livet. Mere naturlige behandlinger som restylane på halsen og brysten, hvor man giver kroppen mere af de naturlige stoffer den producere er blevet polulære i de italienske storbyer. Så hvis du kunne tænke dig at holde din naturlige skønhed, som de italienske kvinder, så kan du læse mere her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *