3 ting du kan nyde ved Italien

3 ting du kan nyde ved Italien

Sommeren er over os, naboen er taget på ferie, børnene har fået fri fra skole og er taget på fodboldskole. Og lige om lidt får du selv 3 ugers ferie, men du ved endnu ikke hvor ferien skal gå hen sammen med familien.

Du drømmer at tage sydpå, men ved ikke hvilken destination du skal vælge. Læs med og du får 3 bud på hvorfor du skal vælge Italien som feriedestination til familierejsen.  

Historien

Hvis du er ekstremt interesseret i historie så er hovedstaden Rom og Italien generelt værd at besøge. Du kan få indblik i romernes tid ved at besøge Colosseum eller nogle af de mange byporte eller kirker, der er at finde i Rom og Italien. I Rom ligger desuden Vatikanstaten, hvis du har lyst til se overhovedet for den katolske kirkes residens.

Maden, Vinen

Hvis du er interesseret i at få madoplevelser udover det sædvanlige, så er Italien et fantastisk land at gøre det i. Her kan du nyde nogle af verdens mest berømte retter og et gastronomisk univers, der vil åbne dine sanser på ny. Ved at tage til Italien får du et indblik i det ægte italienske køkken, hvor du ikke støder på diverse fortolkninger af lasagne og andre pastaretter. Du vil et autentisk indblik i hvordan det italienske køkken er. Derudover har Italien en af verdens fineste vinproduktioner. Så der er rig mulighed for at skylle de gode pastaretter ned med et fantastisk godt glas rødvin.

Hvis du rejser rundt i Italien så kan du være heldig at få lov til at lære at lave pasta. Nogle steder i Italien er det muligt at finde skoler, hvor du kan du tage et kursus i at lave de gode italienske retter, så du kan nyde Italien gennem dine smagsløg efter du er kommet hjem til Danmark.

Landskabet

Italien er et utroligt alsidigt land. Italien byder ikke kun på store metropoler som Milan og Rom – men også på fantastiske små byer og udsøgt sceneri. Hvis du gerne vil væk storbyens ræs og hurtige tilværelse, som du mærker alt for meget i hverdagen, så kan de mindre italienske byer og landskabet i Italien være den medicin du har brug for. Og ved at leje en scooter kan du hurtigt køre rundt i det Italienske landskab, som byder både på vinmarker, vand og bjerge, og fra by til by. På den måde kan du få ro i sjælen, når du i en lille italiensk by, beliggende ud til havet får dig en god cappuccino ovenpå en lækker pasta bolognese.

 

Hvis du er blevet lokket af Italiens fristelser, men ikke er sikker på du har råd til det hele, så kan du ved at klikke her nemt få et overblik over de forskellige lånemuligheder du har.  Her er det nemt at få et overblik over de forbrugslån der eksisterer og hvilke betingelser de hver især har – så du hurtigt kan komme til Italien og nyde noget god mad, historie og landskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *