5 grunde til at vi elsker Italien

5 grunde til at vi elsker Italien

Italien er et af de smukkeste lande, som vi har i Europa, og det er også altid en oplevelse at være der. Det er altid svært at vide, hvad man skal vælge og ikke vælge, når man er der, fordi det hele er fantastisk. Italien er mere end alkoholiske drikke som rom og vin. Ja, her har de alt fra smuk natur til nogle af verdens ældste byer.

Her får du nogle af de grunde til, at vi elsker alt ved Italien.

Masser af historie

Vi kommer ikke udenom at snakke historie, når vi taler om Italien. For med romeriget har en by som Rom så meget at byde på. Du kan være i Rom i flere uger, og du vil stadigvæk ikke have set en brøkdel af alt den historie, som den rummer på.

Uanset hvor du tager hen i Italien, vil du opleve historie. Rejs rundt og læs en masse på nettet om de steder, hvor du tager hen.

Bedste sted at drikke om dagen

Alle landene sydpå elsker at drikke om dagen. Det er en tradition, som nok kommer af, at det er varmere dernede, og så er der ikke så meget at lave om dagen, andet end at slappe af. Så nyd en drink med rom eller noget rødvin, når du er i Italien.

Selv hvis du ikke er i Italien, kan du stadigvæk bruge at nyde at drikke en smule tidligere på dagen. Du kan finde en masse billig og godt sprut ved at klikke her.

Smukke byer

Vi elsker alle deres byer. Men især Rom, Firenze og Venedig er nogle af vores favoritter, fordi det alle sammen er byer, som er super romantiske at gå rundt i.

Hvis du har en kæreste, så skal du tage disse steder hen og bare gå rundt og nyde livet med din eneste ene.

Smuk natur

Vi kender alle sammen til Toscana, hvor der er helt igennem fantastisk smukt. Hvis du skal på vinferie, så bliver du nødt til at tage derned og bare nyde det.

Desuden kan det anbefales at tage til Norditalien, da de har masser af bjerge her, hvor du kan stå på ski. Der er noget fantastisk ved, at man kan tage til Italien og stå på ski, fordi vi forbinder det altid med varme.

Masser af stil

Italienere elsker god stil. Det er alt fra den mad de spiser til deres tøj. Der er også en grund til, at nogle af de dyreste biler som Maserati, Lamborghini og Ferrari kommer fra Italien.

Hvis du skal købe et jakkesæt til mænd, vil vi anbefale, at du tager til Italien og køber det, for det er i sig selv en kæmpe oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *