Bade- eller storbyferie i Italien: Pak det rigtige

Bade- eller storbyferie i Italien: Pak det rigtige

Italien er kendt for mange ting – god mad, lækre strande, børnevenlige campingpladser, flot natur og storslåede seværdigheder. Italien er kendt for mange ting, og vil du nå at opleve det hele, er du nok nødt til at tage til det smukke land et par gange – for der er altså nok at tage fat i.

Har du allerede booket rejsen til Italien, så har du i den grad noget at se frem til, uanset om du skal på storbyferie i Rom eller på badeferie ved Lidoen. Hvad du skal i Rom har dog betydning for, hvad du skal pakke i din kuffert, for du skal naturligvis ikke pakke det samme til storbyferien som til badeferien. Her får du nogle tips til, hvad du skal skrive på pakkelisten, når du rejser til Italien – på badeferie eller storbyferie.

Badeferie

Når du skal på badeferie, er komfort i højsædet. Badeferier er nemlig typisk lig med afslapning og afstresning. Står Italiensturen på badeferie, får du her nogle tips til din pakkeliste.

Solcreme, solhat og sommerhumør

De tre kendte s’er er solcreme, solhat og skygge. Skyggen kan du ikke tage med i kufferten – den er du nødt til at finde i Italien. Solcreme og solhat skal du til gengæld huske, hvis du planlægger at bruge tiden på at ligge i solen og dase. I Italien er det umuligt ikke at komme i godt humør, men sørg alligevel for at huske dit sommerhumør – så bliver turen lidt sjovere.

Badetøj

En badeferie kræver badetøj, og derfor skal du selvfølgelig huske at pakke det i kufferten. Mange satser på at kunne købe nyt badetøj på destinationen – men pas på med det. Husk hellere dit eget badetøj hjemme fra, så er du på den sikre side. Skal du have nyt badetøj, inden turen går sydpå, kan du finde smart badetøj til kvinder her.

Storbyferie

Når du tager på storbyferie, skal du selvfølgelig også huske solcreme og solhat – medmindre du planlægger at bruge tiden på nogle af de spændende indendørs museer og aktiviteter, der også findes i Italien. Du skal naturligvis også medbringe sommerhumøret – det skader jo ikke.

Et kort

Du er måske vant til at bruge kortet på din telefon, når du skal vise vej. Hvis du ikke vil fare vild i Roms små gader, er det dog en god ide at medbringe et fysisk kort. Telefonen kan gå død eller løbe tør for data.

Gode sko

Storbyferier er ofte forbundet med at vandre– eller slentre – i de fine gader. Det er nemt at gå mellem seværdighederne, hvis du har de rigtige sko. Derfor er det vigtigt, at du tænker på at pakke praktisk og behageligt fodtøj, hvis du skal på storbyferie i Italien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *