Bliv klar til ungdomsferie i dejlige Italien

Bliv klar til ungdomsferie i dejlige Italien

Der er mange gode grunde til at tage på ferie i Italien. Støvlelandet har utallige muligheder for ferier til alle aldre, og denne artikel vil kigge på, hvor man skal tage hen på ungdomsferie til Italien.

Italien er ikke overraskende et af danskernes foretrukne feriemål, når sommerferien skal planlægges. Men hvorfor er det egentlig sådan? Jo, først og fremmest har Italien et fantastisk klima, som selv om sommeren ofte er rigtig behageligt. Derudover er det et land, som har en række meget forskelligartede muligheder. Der er nemlig både masser af lækker strand ud til middelhavet og dejlige søer, som også er egnede til at bade i.

Hvis du som ung gerne vil afsted på ferie til Italien, er der mange muligheder for at finde det rigtige til dit og dine venners temperament. Her er nogle af de steder, som er oplagte.

Venedig-området

Selvom Venedig måske virker meget kulturelt, så er det et fremragende feriemål, også for unge turister. Der findes nemlig mange campingpladser og hoteller, som er velegnet til unge mennesker. Her har man mulighed for at nyde de dejlige strande, give den gas i vandrutsjebaner og feste om aftenen. Derudover har man mulighed for at tage et smut ind til Venedig eller de omkringlæggende øer, hvor man kan få sig en på opleveren, før det igen går løs om aftenen. Dette område gør en dyd ud af det italienske køkken, hvilket er meget populært for mange unge mennesker.

Vil du gerne være godt beskyttet, når du er på ungdomsferie? Usikker sex kan føre til problemer senere hen, så husk altid at have kondomer på dig. Du kan læse mere og finde et udvalg ved at klikke her.

Toscana

Du kan også vælge at tage på ungdomsferie til Toscana. Her er der god mulighed for at feste til den lyse morgen, men hvis du mere er til en rolig ferie med vennerne, så er Toscana lige sagen for dig. Her findes der en række rolige campingpladser, hvor der er mange andre unge, og kvaliteten er ofte rigtig høj på faciliteterne.

Hvis du vælger Toscana, kan du godt glæde dig til et spændende køkken, som adskiller sig en smule fra det traditionelle italienske, du måske kender. Her finder du lækre salater, og der bliver generelt kælet rigtig meget for maden. Vinen i området er også meget berømt, og hvis du godt kan lide at nyde et glas eller to med vennerne, så er Toscana et oplagt rejsemål.

Gardasøen

Mange forbinder nok Gardasøen med familieferier, men der er bestemt også gode muligheder for unge mennesker. Rundt langs søen findes der nemlig flere steder, som er meget ungdomsvenlige. Det gælder både ift. priser, men også atmosfæren, hvor der både er masser af aktiviteter og gode barer til om aftenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *