Bliv slank med italiensk mad

Bliv slank med italiensk mad

Vi elsker Italien og deres smagfulde pasta- og lasagneretter. Men vidste du, at du med nogle få guidelines faktisk, kan spise dig sund og slank med elementer fra det italienske køkken? Vi vil i denne artikel præsentere 5 forskellige punkter om, hvorfor og hvordan du kan blive slank med mad fra det italienske køkken.

Retter serveres med mange grøntsager

En af grundene til at du kan spise dig slank med italiensk mad er fordi der indgår mange grøntsager i madlavningen. Det gælder blandt andet deres salater, som er fyldt med alt det gode fra grøntsagsverdenen. Italien er meget glad for cherrytomater, peberfrugt og frugter og det afspejler bestemt deres madlavning.

Der spises meget fisk og skaldyr

En anden årsag til at italiensk mad er sundt er fordi de er gode til at implementere en masse fisk og skaldyr i deres madlavning.
De fede fisk er nemlig en af de fødevarer, der slanker aller mest. Det høje proteinindhold, den lave fedtprocent og det lave antal af kalorier gør, at du får den maksimale mæthedsfornemmelse pr. kalorie.
Ligesom i Spanien laver man i Italien også meget den berømte ret ”Paella”. Retten er bedst kendetegnet ved at være en lækker gul risret, som man kan toppe med lige, hvad man har lyst til. i Italien topper man den oftest med en masse fisk og skaldyr.
Så hvis du er på ferie i Italien, ville det helt sikkert være en god ide bestille en Paella, hvis du er på slankekur og efter mad fra havet.

Mængden af kød er lille

I Italien er man ikke speciel glad for kød i sin madlavning, og det er meget positivt for dig, som vil slanke dig. Det er meget svært for dit fordøjelsessystem at fordøje flere 100 gram kød om dagen, og derfor kan det være en fordel med et par kødfrie italienske dage om ugen.

Kosten er meget varieret

En anden årsag til at du trygt kan slanke dig i de italienske retter er, at kosten er meget varieret. Det vil sige, at du får en masse forskellige vitaminer, mineraler og nærringstoffer, som er vigtige byggesten for at din krop og hjerne kan fungere helt optimalt.

Smør-trenden er ukendt i Italien

Smør indeholder omkring 700 kalorier pr. 100 gram, og er derfor en af de mest kaloriefyldte fødevarer. I Danmark er vi hyppige brugere af smør i vores madlavning, og det er helt vildt usundt i længden. I Italien bruger man altid kun olivenolie i madlavningen, og derfor er det væsentligt sundere.

Det er dog vigtigt at nævne, at det altså stadig ikke er sundt at spise kalorierige flødepastaretter hver eneste dag, men vi ønsker at fremhæve at mange af de retter, du finder i det italienske køkken, kan bidrage til en slankere krop.

Ønsker du en smuttur til Italien, hvor du kan nyde det originale menukort, men ikke har pengene lige nu,  kan du med fordel tjekke jyskelaan.dk ud, da de vil hjælpe dig til at finde dit billigste lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *