Dette skal du huske til din Italien tur

Dette skal du huske til din Italien tur

Flybilletterne er bestilt, hotellet er booket, og du er efterhånden ved at være klar til din rejse til det smukke Italien. Du glæder dig til at spise lækker italiensk mad, udforske små italienske veje og besøge en masse flotte italienske butikker. Men er du nu helt klar til turen til Italien? Når man skal ud at rejse, er der en masse ting, som man skal huske at tage med eller ordne hjemmefra. Det kan være svært at huske det hele. I artiklen her kommer vi ind på nogle af de ting, som du skal huske til din Italien tur.

 

Hav styr på seværdighederne

Det er meget forskelligt fra person til person, om de ønsker at tage rejsedagene, som de kommer, eller om de ønsker et mere tilrettelagt program. Hvis din rejse til Italien skal gå med at ligge på stranden, behøver du selvfølgelig ikke at undersøge så meget. Dog kan det alligevel være en god idé at undersøge lokalområdet hjemmefra. Find ud af, hvor de gode restauranter ligger, om der er lokale markeder i omegnen osv.

Hvis du på rejsen skal ud at se seværdigheder, som Italien tilbyder, er det en fordel at have lavet forarbejde hjemmefra. Du kan undersøge området for seværdigheder, både turistattraktioner og de mere lokale steder. Det er også smart at have undersøgt transportmulighederne hjemmefra, hvis du ikke lejer en bil. Du kan finde ud af, hvor det nærmeste busstoppested ligger, sådan du nemmere kan finde det, når du er i landet.

Sommertøjet, solcreme og solbriller

Vejret afhænger selvfølgelig af årstiden, samt hvilken del af Italien du rejser til. Dog er vejret generelt en bedre end i Danmark. Du skal derfor med stor sandsynlighed finde sommertøjet frem, da temperaturen sagtens kan komme over 30 grader. Når du skal rejse, er det samtidig en fantastisk mulighed for at købe nyt tøj. Det er nemlig lækkert at være i et nyt land med nye omgivelser, mens man har nyt tøj på. Hvis du skal af sted med din mand, kone eller kæreste, kan det eventuelt være en mulighed for jer at købe nyt tøj sammen.

Der er mange tøjmærker, som tilbyder tøj til både mænd og kvinder. Dette gør shoppingen nemmere, da I blot skal bestille tøjet fra ét sted. Det er blandt andet mærker som Samsøe Samsøe, Kenzo og Mads Nørgaard, der både producerer tøj til mænd og kvinder.  En udlandsrejse er altså den perfekte undskyldning til at udvide garderoben.

Ovenstående er blot nogle af de ting, som du skal huske, når du rejser til Italien. Der er selvfølgelig masser af andre ting, men så længe du husker pas, pung og biletter, så skal det hele nok gå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *