Fem ting, du skal have med til Italien

Fem ting, du skal have med til Italien

Hvis du skal på ferie i Italien, kan du godt begynde at glæde dig. Støvlelandet er et fantastisk feriemål, hvor man altid får mulighed for at nyde en god blanding af den reneste afslapning og en masse kulturelle ting oveni. Italien er et af danskernes foretrukne rejsemål, og det forstår man godt.

Hvis du endnu ikke har besluttet, hvor årets sommerferie skal gå hen, kan du med fordel begynde at overveje Italien som din destination. Det er et spændende land, som tilbyder en lang række dejlige muligheder for både det ene og det andet. Italien er først og fremmest varmt og solrigt, og det gør det til et af de mest populære steder for danske turister. Det er samtidig et land, som tilbyder lige præcis den form for ferie, som danskerne sukker efter.

Men hvad skal man egentlig have med sig i kufferten, når man drager mod Italien? Det vil denne artikel give dig nogle bud på.

Kjoler

Hvis du er af det kvindelige køn, skal der selvfølgelig pakkes en masse lækkert sommertøj. Det allervigtigste på den liste er kjolerne, som virkelig kommer til sin ret i Italien. Det smukke land er kendt for masser af kvinder i sommerkjoler, som både kan være korte og lange, og man skal derfor ikke være bekymret for, om man kan tage en kjole på.

Det eneste sted, hvor italienerne er lidt mere hårde, er når det kommer til deres katolske kirker. Her bør man ikke have bar ben – særligt ikke som mand – når man træder indenfor. Det er godt at kende disse kulturelle og religiøse ting, så man ikke går galt i byen.

Vil du gerne finde nogle lækre sommerkjoler før din rejse? Klik her for at læse mere.

Appetit

Det italienske køkken er noget nær det bedste, du kan finde på verdensplan. I hvert fald hvis du spørger de fleste nationaliteter. Der er ingen tvivl om, at italienerne godt selv ved det, men det gør ikke deres mad mindre fantastisk. Husk derfor, at du ikke kan sulte dig selv, når du rejser til Italien – det ville virkelig være en skam.

Pænt tøj

Italienerne er stilede og elegante, når de går rundt i byen. Du behøver bestemt ikke ligne dem, men det er en god idé at have lidt pænt med til om aftenen, hvis du gerne vil passe ind i mængden. På stranden ligner de alle andre.

Sport i hovedet

I Italien er de sportsgale – og særligt fodbold og cykelløb skaber både nationale fester og tragedier. Vær derfor forberedt på, at du skal kunne leve med en masse sport, som hele tiden kører rundt på skærmene.

Solhat

Ord er vel overflødige, for Italien er varmt og ekstremt solrigt om sommeren. Beskyt dig selv, og undgå at stege i solen i de allervarmeste timer af dagen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *