Hvad der er værd at se i Italien

Hvad der er værd at se i Italien

Italien er et sandt orgie af interessante steder. Landet har alt at tilbyde. Smuk natur, et skønt klima, sne, historiske byer. noget af det bedste mad og vin i verden, smukke strande og en kystlinje på mere end 8000 km. En kulturarv der ikke lader noget andet land tilbage. Kort sagt der er en masse at se i Italien. Det er mere et spørgsmål om at begrænse sig end noget andet. Er du så heldig at få fat i afbudsrejser til Italien kommer der her nogle af de steder der absolut er værd at se i Italien.

Rom – Italiens og hele verdens hovedstad

Ingen tur til Italien uden at tage til Rom. Den 3000 år gamle hovedstad er unik. Den har klasse og historie og et utal af seværdigheder. Vatikanet og det lokale bohemeområde Trastevere er et absolut must.

Venedig

En gondoltur i det gamle fyrstedømme er en oplevelse for sig selv og bør opleves mindst en gang i livet. Det er en tur, der bør tages med din partner, for den fås næppe mere romantisk.

Firenze

Firenze i det skønne Toscana ligger som nr. 3 som det bedste rejsemål i Italien. Byen er et stort museum og har verdens største koncentration af kunstskatte. Det er byen hvor Michelangelo og Leonardo de Vinci gik rundt for 500 år siden.

Når du er i Firenze, bør du ikke gå glip af den lille by Vinci, hvor Leonardo de Vinci blev og opvokset. Den ligger oppe i bjergene og er et besøg værd. Udsigten alene er bjergtagende.

Det kan passende gøres samtidig med at i besøger Chiantidistriktet, hvor de små byer falbyder lokal vin, olivenlunde og mad i absolut topklasse.

Siena

Endnu engang ligger det smukke Toscana for skud med hvad der anses for at være Italiens smukkeste plads. Campo’en. Byen udmærker sig ved at tiden har stået stille siden middelalderen og med dens væld af gader og palæer der ligger gemt ind i mellem hinanden er hel unik. Det er en lille by som sagtens kan ses på en weekend. Hvis man da har lyst til at rejse hjem igen.

Sicilien og Sardinien

Sicilien, også kaldet solskinsøen. Her er smukke strande, lunde med citrustræer, små landsbyer med en historie tilbage til oldtiden og storslåede minder om mafiaen og romerriget. Sardinien udmærker sig med sit grønne vand, der er klart og gennemsigtigt.

Amalfikysten

Amalfikysten siges at være den mest romantiske kyststrækning i Italien. Afbudsrejser hertil med sin partner kan næsten ikke blive bedre med de små strande langs kysten, de mange citrustræer blandet med den smukke blåregn og en udsigt der tager pusten fra enhver.

Den italienske Riviera

Med 3000 solskinstimer kan den italienske riviera, Vernazza, hamle op med selv Amalfikysten og Comosøen når det kommer til skønhed og det siger ikke så lidt. Der er små eksklusive øer som Portofino, små badebyer og skønne shopping muligheder i Genova. Rivieraen er tæt nok på Danmark til, at man kan køre dertil, hvis det da ikke er muligt at finde afbudsrejser på internettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *