Iscenesæt dit Rom

Iscenesæt dit Rom

I nutidens moderne og højteknologiske samfund, er det et nærmest must at iscenesætte sig selv ved fotografier og selfies. Og med hjælp fra diverse sociale medieplatforme såsom Instagram, Snapchat og Facebook er dette da heller ingen udyd. Er du med på moden? Her får en guide til, hvor du kan fotografere og opstille den perfekte iscenesættelse, når du besøger Italiens fantastiske hovedstad, Rom.

1. Colosseum
Et af de mest ikoniske og unikke former for fora i den italienske hovedstad er naturligvis Colosseum, som ikke mindst er et analogisk symbol på råstyrke og vold igennem historien. Besøger man Rom som turist, kan denne seværdighed da heller ikke undværes. Her undgås ej heller at bemærke den historiske charme og de mange muligheder for filmanalogier eller krigerberetninger når der tages et billede eller selfie, som var man en del af en fænomenal og autentisk gladiator-film.

2. Trevifontænen
Det smukkeste og mest romantiske springvand i hovedstaden er klart Trevifontænen. Dette fantastisk, flotte monument er ganske velkendt verden over, ikke mindst for at være knudepunkt for det tvungne kærlighedsbillede og kasten af mønster, hvilket, efter sigende, skulle sikre kasterens tilbagevenden til Rom.

3. Pantheon
Én af de bedst bevarede bygninger i den ikoniske hovedstad, er Pantheon. Bygningen stammer helt tilbage fra det antikke Rom, hvor denne blev opført af kejser Kadrian. Dens kuppel er desuden endnu blandt verdens største. Oprindeligt var bygningen et tempel for de romerske guder, og er i dag yderligere en populær attraktion for fotografering med skabelse af diverse analogiske tanker koblet til religiøs overbevisning og charmerende historiske anekdoter.

4. Peterskirken
Peterskirken er placeret solidt i centrum af verdens mindst suveræne stat, nemlig Vatikanet. Denne er verdens absolut største kirke og bruges oftest til Pavens egne gudstjenester. Denne kan dog heller ikke undgå at være offer for et foto eller ti på kamerarullen.

5. Den spanske trappe
Trappen er kendt for at være den bredeste af slagsen i verden, og er bestemt også én af de smukkeste. Den spanske trappe er desuden perfekt til at hvile benene, ved ét af de 135 massive trin, fra den store shoppetur og tage et hurtigt selfie på det smukke samlingssted.

Rom er en enestående historisk by som er i absolut verdensklasse, hvilket ydermere er et perfekt sted til promovering på de sociale medier. Disse ovenstående eksempler er blot et udsnit af de mange flotte steder og seværdigheder i den charmerende by. Ønsker du at opleve og lære mere inden for verden om fotografi og selviscenesættelse gennem fotos samt de sociale medier, kan du læse mere her. Forglem dog ej, at en by som Rom skal opleves, og på bedste vis. Tænk derfor på, imellem de mange fantastiske selfies, hvornår det er tid til at snuppe en intens espresso på en hyggelig café og blot nyde den helt igennem fantastiske by.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *