Italiensk stil – fra yderst til inderst

Italiensk stil – fra yderst til inderst

Det er ikke kun fordi modeugen i Milano tiltrækker alle spidserne indenfor mode og stil, men også fordi italienerne bare kan noget, når det kommer til at give moden en personlig og virkelig lækker twist.

Der er vist ikke nogen tvivl om, at det er byer som Paris og Milano, der danner grundlaget for den mode vi alle stræber efter at kunne ramme og imitere. Derfor er det også de sydlige del af Europa vi vender blikket imod, når der skal findes nye trends og modetendenser, vi kan bringe til Norden.

Det inderste

For rigtig mange er både Frankrig og Italien forbundet med noget varmblodet og mere forførende. Måske netop derfor er det også det feminine look med blonder og bløde, forførende farver, der popper op i tankerne, når der tænkes på lingeri.

Det kan dog være lidt svært at få tingene til at passe sammen, fordi den gennemsnitlige danske kvinde har en helt anden figur end vi ser det i Italien og derfor er det ikke alle de italienske og franske lingerimærker, der passer til den nordiske krop.

Heldigvis findes der mærker som PrimaDonna, der her formået at blande den bløde og feminine stil fra de italienske blonder med den nordiske figur og lavet lingeriprodukter til store barme med det kendte og eftertragtede feminine og lette look i forførende farver og former.

Fordi vi er kommet et langt stykke vej i vores opfattelse af kropsbilledet og, hvordan svinder opfatter sig selv, så er det ikke længer forbeholde de kvinder i små størrelser at føle sig sexede og iføre sig lækkert, feminint og forførende lingeri.

Det yderste

Når vi også vender blikket sydpå i forbindelse med moden indenfor almindeligt hverdagstøj, galla og især high fashion, så er det helt simpelt fordi det er her de store og veletablerede modehuse befinder sig og her vi finder den lange og farverige modehistorie gennem tiderne.

Kulturen omkring mode og påklædning som en del af den måde du udtrykker og definere dig på kommer blandt andet også herfra, hvor det længe har været de mere urbane og undergrundsbaserede trends, der har markeret og defineret moden på gadeplan. Frem for de store modehuse og deres haute couture på de belyste catwalks.

Lad dig inspirere af det du ser på gaden frem for det du ser på tv og i modemagasinerne, for det er her du finder den ægte sydlandske mode, der kan få blodet til at bruse og ranke ryggen hos selv den mest trætte fashionista derude.

Brug inspiration sammen med din basis garderobe og få din stil til at følge trendsene uden af du behøver at skifte alle dine beklædningsstykker flere gange om året.

Den italienske passion

For italienerne er mode meget mere end mode, det er en livsstil og en passion, der binder hele nationen sammen. Derfor er der også helt specielle traditioner i landet, der simpelthen går ud på at hylde og beundre. Daglige spadsereture på gågade og strøg i timerne omkring det sene aftensmåltid er en hyldest til den italienske mode og det italienske talent for at fremhæve fordelene frem for at skjule ulemperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *