Lær italiensk på din næste ferie

Lær italiensk på din næste ferie

At rejse er at leve, men din næste rejse bliver langt sjovere, hvis du kan kommunikere med dem omkring dig. Få en anderledes souvenir med hjem i kufferten og lær sproget på et italiensk kursus på din næste ferie til Italien.

Hvis du ønsker de bedste mad- og kulturelle oplevelser når du er på ferie, så kan en sprogrejse til Italien hjælpe dig med at opdage landets hemmeligheder, mens du lærer sproget.

Oplev mere

Italien er en fortrukken feriedestination for mange danskere, og faktisk var den det næststørste feriemål sidste år. Alligevel holder mange sig til det kendte, og kommer ikke meget længere end shopping gaderne i Rom, Campingpladsen tæt ved Gardasøen eller de almindelige sightseeings spots. Det er en skam, for Italien er en uudtømmelig kilde at fantastiske oplevelser, når først man får udforsket mulighederne.

En sprogrejse kan være med til at åbne en ny vej ind i landet, og at kunne italiensk, giver selvtilliden til at ture opdage mere.

Italienerne bliver også langt mere åbne og imødekommende når du taler samme sprog som dem, så det kan endda være du får nogle nye venner eller bliver inviteret hjem til en privat Cena på din næste ferie.

Få mere ud af din ferie

Det er sjovt at lære italiensk i Italien, fordi det stadig føles som ferie selvom du også får undervisning. Det er også en del lettere at fange udtalen og de mest nyttige vendinger, når man til dagligt hører dem og snakker med de lokale. At lære sproget i landet, giver dig også den fordel at du får brugt alt det nye du lærer – med det samme!

Det bliver utroligt meget lettere at huske og udvide sit ordforråd, når man skal bruge det ofte.

Der findes heldigvis rigtigt mange gode sprogskoler i Italien som du kan øve dig på, og i de største byer vil du både kunne tage hele studieår med fokus på italiensk eller finde korte kurser, som passer perfekt til en ferie.

Italien som det perfekte rejsemål

Der findes ingen dårlig periode, at rejse til Italien. Italien har både lange sommermåneder og fantastiske kyster, men også høje bjerge som passer perfekt til skientusiaster og vinterferier. Og hvis du er til storbyferier, så har Rom, Milano og Florence altid noget at byde på, hele året rundt.

Hvis du samtidig også er Madelsker, er landet den perfekte destination for en gourmet rejse. Tag på en fin Ristorante eller en hyggelig Trattoria og afslut måltidet med en af de bedste Espressoer du finder i Europa.

Italien er dog endnu mere end frisk pizza, pasta og helt uimodståelig Espresso. Du har ofte mulighed for at afprøve et stort udvalg af lokale oliven olier og oste (Formaggio) på lokale markeder eller i de mange Deli butikker du finde rundt omkring i byerne, og der er intet galt med at bestille husets vin, vino della casa, når du er ude og spise.

Hvis du virkelig elsker et godt glas vin, bør du benytte din fritid til at leje en bil, og køre til en af de mange lokale vingårde, som landet tilbyder. Jo mere italiensk du kan, jo større er sandsynligheden også for at du får mange forskellige og unikke vinoplevelser, hvis du vælger at besøge flere distrikter på din vinrejse.

Så der er ingen undskyldning for ikke at blive ved med at smage, opleve og lære noget nyt (især hvis du kan holde ferie i skønne Italien imens). Buon viaggio!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *