Oplev dit livs eventyr i Italien

Oplev dit livs eventyr i Italien

Italien er et land fyldt med skønhed, historie og ikke mindst fantastisk mad. Italien har givet os mad såsom pizza, pasta, pesto og meget mere, som vi alle nyder og elsker til den dag i dag. Hvis du virkelig vil smage din yndlingsmad på bedste vis, er du nødt til at besøge hjemlandet. Intet slår skinke fra Firenze eller pizza fra Napoli. Men hvor er godt at besøge i Italien?

Rom

Rom er der, hvor Italien startede, og derfor er det også forståeligt, at det er Italiens hjerte. Paris er måske kærlighedens by, men Rom kommer på en stærk andenplads, hvad gælder romantik og charme. Byen er den perfekte blanding af historie, kunst og byliv. Du kan se en af de mest imponerende ruiner i Rom i form af Colosseum. Du kan også set et af de mest velbevarede monumenter i form af det 2000 år gamle tempel Panteon. Du kan også finde det nyeste indenfor mode i byens mange butikker eller se det smukke interiør af Vatikanet.

Venedig

Venedig er kendt for byens mange kanaler, hvor du kan blive transporteret frem og tilbage på den mest romantiske vis. Byen er helt unik, idet den er bygget af marmor i en lagune, hvilket også giver det karakteristiske bybillede. Noget af det, som Venedig har at byde på, er byens arkitektur. Bare byens broer udstråler skønhed. Men hvis du virkelig gerne vil opleve noget unikt, så skal du besøge Venedig, når byen har karneval. Her kan du se folk iført de flotteste kostumer – heriblandt den genkendelige venetisk maske.

Toscana

Hvis du vil opleve et scenisk landskab, så besøg Toscana. Du kan få den mest autentiske oplevelse ved at leje en italiensk vingård – du kan finde gode tilbud på rejser på rejsetilbud.dk. Du kan her finde smuk kunst og det bedste landkøkken i hele Europa. Hvis du vil se den største samling af renæssancekunst, så besøg Uffizi-museet i Firenze. Bygningen startede som kontorer, hvilket også gav museet navnet Uffizi, som er italiensk for kontor. Alt kunsten var foræret af Medici-slægten på betingelse af, at det aldrig vil forlade Firenze. Du kan også smage den verdenskendte Chianti rødvin direkte fra kilden på en af de mange vingårde i området.

Pompei

Du kan også se det askebelagt Pompei, som er et af de største arkæologiske pladser i verden. Byen blev først ramt af ulykke i form af et kæmpe jordskælv, hvor det meste af byen evakuerede, det var dog først da Vesuv-vulkanen udbrød, at ulykken virkelig ramte. Vulkanen dræbte alt liv i byen, men asken bevarede byen, så man den dag i dag kan gå tur blandt tusinders af menneskers sidste dag. Selvom begivenheden bag Pompei virker makaber, er selv byen en utrolig oplevelse. Når man går ned ad gaden, føles det som at være midt i bylivet dengang, hvor der stadig var liv i byen. Man kan med fordel læse mere om historien bag Pompei, inden man går på opdagelse i byens huse, templer, cafeer, butikker og bordeller – som altså ikke længere er aktive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *