Rejs med stil – 3 ting, der skal på ønskelisten næste gang

Rejs med stil – 3 ting, der skal på ønskelisten næste gang

Vi rejser som aldrig før. En undersøgelser viser, at danskerne er et af de allermest rejsende folkefærd i verden. Når vi rejser så meget, er det oplagt at sørge for at udstyret er helt i orden, så vi kan rejse med stil.

Bruger du stadigvæk dine forældres gamle plastickuffert fra halvfemserne? Eller medbringer du alle dine relevante rejsepapirer i en gammelt plasticlomme? Så er det måske på tide at opgradere og sætte rejseudstyr på ønskelisten til førstkommende jul eller fødselsdag. Vi har fundet 3 stilsikre ønsker:

 

  • Håndbagagen

Uanset om du rejser på forlænget weekendferie eller flere ugers daseferie sydpå, har du brug for at have en taske, som du kan medbringe igennem tolden som håndbagage. Der er et helt konkrete mål for, hvor stor tasken må være, og dette er du sikker på, du overholder, hvis du køber en formfast kuffert, der har de rette mål. Herudover kan disse kufferter låses med en indbygget lås, så du er sikker på, du ikke får stjålet noget under rejsen. Find din nye kabinekuffert her.

 

  • Indtjekket bagage

Du kommer ikke udenom, at en kuffert er en af de vigtigste accessories, du skal have i orden, hvis du vil rejse. Den rigtige kuffert skal beskytte dine egendele, og derfor er det smart, at den er i et stift materiale eller af plastic, da det ikke er altid, at bagagen bliver behandlet helt fint, når det bliver af- og pålastet flyet.

Herudover er det vigtigt, at du kan genkende kufferten, når den kommer rullende på bagagebåndet, så hvis du ikke kan vælge en opsigtsvækkende eller speciel kuffert, så bind et farverigt bånd på.

Hvert år får mange turister stjålet deres kufferter. For at undgå dette, kan du sørge for at købe en kuffert med en lås, som er svær at bryde op. På den måde vil tyvene vælge en anden kuffert, som de nemmere kan bryde op, hvis de har valget mellem de to.

 

  • Vandtæt taske

Når du rejser, kan du ofte komme ud for, at du deltager i aktiviteter, der involverer vand, eller at du bliver overrasket af et regnskyl. Det er surt at få vand i telefonen, eller at passet bliver vådt. Derfor bør du investere i en vandtæt taske, som du kan medbringe – enten en hel rygsæk, eller blot en mindre taske, du kan have i rygsækken, hvor du kan putte de vigtigste ejendele i.

Du kan også have brug for at medbringe en diskret bæltetaske, som du ubemærket kan have indenunder trøjen, så du kan gemme kontanter, mobil og pas. Når tasken sidder tæt på huden, vil der være mulighed for, at du sveder og afgiver fugt til dine værdigenstande i tasken. Derfor bør du ligeledes sikre dig, at din bæltetaske er af vandafvisende materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *