Skal du til Italien og gøre verden usikker til sommer? Så husk kondomet

Skal du til Italien og gøre verden usikker til sommer? Så husk kondomet

Italien er et skønt land. Det kan tilbyde varme, sol og en lækker brun kulør samt rig kultur, natur og historie. Det er derfor intet under, at befolkningen også er i en liga for sig selv. Der er ikke noget mere vidunderlig, end at komme et lands befolkning og kultur helt ved, men det betyder ikke, at man skal være uden forbehold. Selv når du er i udlandet, gælder almindelig skik og kutyme. Dette gælder også, når det kommer til sikker sex – så husk dine RFSU kondomer, når du vender snuden mod det Italienske.

Sex er sjovere, når det er sikkert

Der er ikke noget bedre, end at opleve elskov i et land, så velkendt for romantikken, som Italien. Men det betyder ikke, at du skal være hensynsløs. Når du kommer til et nyt land, er det vigtigt, at du respekterer de folk, som kalder det deres hjem – det gælder også i sengen. Når du trækker dine RFSU kondomer frem, behøver det ikke at være akavet eller uhøfligt – det viser nemlig, at du har overskud og selvindsigt nok til at være dén som tager initiativet til sikker sex.

Når du udøver sikker sex, kan det nemt blive meget bedre, fordi i begge kan være helt trygge i det, at I ved, at I kan stole på hinanden, og med RFSU kondomer, forværrer det heller ikke følelsen, da det er kondomer af topkvalitet, som aldrig slår fejl. Så lad ikke kondomer være en stopklods for dine eksotiske eventyrer, men lad det være en del af det, som i begge vil sætte pris på.

Det bliver en bedre oplevelse for jer begge, når i er sikre

Alle ved, at et kondom ikke behøver at ødelægge stemningen. Det hele kommer an på, hvordan du bærer det ad, at det kommer på banen. Når du trækker dine RFSU kondomer frem, handler om at behandle det med takt og tone, så det ikke virker påtvunget. I et land som Italien, er befolkningen ligeså varmblodet som solen er varm, så det handler om, at du kender din plads, før du gør noget andet.

Som sagt, bliver det en bedre oplevelse for jer begge, når I er sikre i sengen, så når du er kommet så langt, er det vigtigt, at du behandler tingene med omhu. RFSU kondomer kan være en del af glæden, når tiden kommer til, at du skal ligge med en af de varmblodede Italienere, især når I er kommet til en enighed om, at I skal være sikre. Det hele handler, om at behandle din modpart med respekt, og ikke være forventningsfuld eller for hastig.
Sex er kun sjovt, når i er enige om, hvad der skal ske, og hvordan det skal foregå. Derfor er det også kun en bonus, når det er RFSU kondomer, du bringer til bordet. Sørg for, at få en god rejse, hvordan end du har tænkt dig at bruge den, og ikke mindst, sørg for, at din Italienske partner får en god oplevelse, af den skandinaviske charme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *