Skriv solcreme på pakkelisten hvis du skal en tur til Italien

Skriv solcreme på pakkelisten hvis du skal en tur til Italien

Skal du til Italien og nyde de varmere solstråler, så må du ej forglemme at pakke solpleje med i tasken. Det er nemlig ikke altid kun gode ting som solen kan bringe med sig, i hvert tilfælde ikke hvis du vælger at opholde dig under solens tag, alt for lang tid. Solpleje og solcreme er derfor nødvendigt hvis du skal længere syd på for en stund, for at give dig den bedste beskyttelse, undgå at blive solbrændt, solskoldet og eventuelle senere følger som skader i huden, grundet solens farlige UVA og UVB stråler. Ønsker du at finde en naturlig og økologisk solcreme der virker, så skal du tage et nærmere kig på solplejeserien fra Coola. Her er der tale om naturlige ingredienser, der med forskellige styrker kan give dig den bedst mulige beskyttelse. Du kan købe Coola her eller her og nyde din ferie til Italien fra start til slut, uden rød eller brændt hud.

Coola giver dig kun naturlige ingredienser i form af solpleje

Blot fordi der er tale om naturlige økologiske ingredienser, betyder det ikke at det ikke har optimal effekt. Naturen har deres helt eget forsvar mod solens stråler og det er lige præcis hvad produkterne fra Coola udnytter til fulde. På denne måde kan du sikre den rette beskyttelse overfor solen, samtidig med at du plejer og passer på din hud. Der er ikke tale om uhensigtsmæssige potentielt skadelige stoffer mod huden, eller grimme dufte, som mange gange følger med diverse solcreme. Faktisk er der flere forskellige friske dufte at vælge imellem blandt udvalget fra Coola, så du kan finde frem til lige præcis den du syntes bedst om.

Vælg den rette styrke til din solcreme

Når du vælger solcreme, så skal du gerne tage et kig på hvilken styrke du ønsker at have med på rejsen. Skal du et par timer ud i forårssolen i Danmark, så er det måske ikke nødvendigt med helt så stærk en solcreme, som hvis du drager på ferie i Italien, hvor du gerne vil befinde dig flest mulige timer under solen i varmen. Her er der brug for en lidt højere styrke, hvis du ønsker fuld beskyttelse. SPF er det begreb der betegner styrken for en solcreme. Jo højere en SPF, eller faktor, en solcreme har, jo mere beskytter den mod stråling fra solen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *