Tag på campingtur med stil

Tag på campingtur med stil

Står du overfor at skulle på årets campingtur, så kan du med fordel læse med her. Vi ved nemlig godt, hvor vigtigt det er at komme godt af sted på turen. Derfor har vi gjort forarbejdet for dig og lavet den perfekte tjekliste med ting, du skal anskaffe dig, inden du smutter.

Det er altid sjovest, når man er godt forberedt, så man ikke skal bruge ekstra tid på at skaffe nødvendige hjælpemidler og udstyr. Der går nemt rigtig meget tid med lavpraktiske gøremål, hvis du ikke har lavet dit forarbejde ordentligt.

Med ganske få og simple løsninger kan du opgradere din ferie og gøre det hele både sjovere og nemmere. Så kan du i stedet bruge tiden på det, som det jo i bund og grund handler om – afslapning og hygge!

Hav udstyret i orden

På blandt andet campingtur.nu kan du finde en række smarte løsninger, der gør din ferie langt mere komfortabel. Vi har samlet de vigtigste produkter, der uden at koste en herregård, forsøder din ferie.

Liggestole

Med en komfortabel liggestol får du både afslapning og komfort. der hverken går på kompromis med kvalitet eller nemme opbevaringsmuligheder. Ved at hæve dig selv et par centimeter over græsset med en liggestol, undgår du at ligge på græsset, og du undgår at få feriefreden invaderet af diverse irriterende myrer og andre kravlende insekter. Du får maksimal afslapning og behagelig mulighed for at læse en god bog eller bare ligge og nyde solen under den blå himmel.

Campingbord

Har du ofte siddet og balanceret med en kold øl eller kop kaffe i skødet? Nok så hyggeligt, som det kan være at indtage lækre sager i det blå, nok så besværligt kan et være, hvis man ikke har udstyret i orden. Det er ikke for meget at forlange at have det gode bord med på campingturen. Med et fint lille campingbord kan man nemt indrette sig hjemligt og hyggeligt med både blomster, stearinlys og pæne glas. Det kaster lige lidt ekstra glans på herlighederne.

Glem ikke yndlingstøj og gode bøger

Når du har udstyret i orden, kan du koncentrere dig om de mere personlige luksusgoder. Sørg altid for at pakke en stak gode bøger, som du kan indtage i din liggestol. Hav også styr på tøjet, da der gerne skulle være et godt outfit til forskellige lejligheder. Du kan fx på opdagelse i farvestrålende og ferieegnede univers af silketøj fra Dea Kudibal, finde smarte solbriller eller fine sandaler til en aftengåtur på stranden

Afslapning og fordybelse kommer ikke af sig selv. Men med ganske få hjælpemidler kan du give dig og din familie den bedste medfart på en skøn ferie. Når det hele spiller sammen og er nemt, giver det os automatisk større glæde og lethed på ferien.  Og så er der tid til at fordybe sig i leg med børnene, løbe en tur på stranden eller slappe af med en god bog og et køligt glas hvidvin i skyggen. Det er dig der bestemmer, hvad der skal til for at gøre din ferie endnu mere fantastisk. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *