Tag på jagtferie i Italien

Tag på jagtferie i Italien

Er du jagt-entusiast eller vil du gerne prøve at tage på jagt for første gang, og vil du gerne have en autentisk oplevelse, så tag på jagtferie i Italien, som er den oplagte destination til jagt.

Perfekt terræn

Italien har det perfekte terræn til jagt, og har en stolt jagttradition, hvorfor de passer rigtig godt på deres områder.

Jagten foregår primært i Norditalien, hvor du kan opleve jagt på vildsvin, råbuk, kronhjort, fasaner og meget mere.

Der er især stort potentiale for jagt af vildsvin, medalje hjort og medalje buk. De italienske bukke er anderledes end hvad man normalt kender med en anderledes kropsstørrelse og farve, og du kan dermed få en unik oplevelse i et ukendt, spændende terræn.

Sådan foregår det

Jagten i Italien er meget traditionel, og den bliver ledt af lokale, som står for at udføre jagten. Du bliver inviteret med, og kan være en del af jagten, mens de lokale tager styringen.

I Italien er der en tradition for ikke at tage på jagt om tirsdage og fredage, hvilket du skal være opmærksom på, når du booker din rejse.

Herudover skal man være mindst 18 personer, når man jager vildsvin, hvilket også betyder, at du kan få en intens oplevelse og mærke adrenalinen suse igennem kroppen.

Er du heldig, kan du på gode dage opleve vildsvin i store flokke, og komme på et jagteventyr du sent vil glemme.

Det skal du bruge

Skal du på jagt første gang, skal du være opmærksom på, at der er noget specifikt jagtudstyr som du skal anskaffe, inden du tager afsted på ferie, og kan blandt andet købe det på b-wild.dk.

Især er det en god idé at anskaffe nogle gode friluftsbukser og en god jakke, der er slidstærke og vandtætte. På denne måde undgår du at ødelægge noget af dit yndlingstøj, og kan bekymringsfrit bevæge dig rundt i det vilde terræn.

Herudover er det en god idé at medbringe en termokande, så du kan få din daglige dosis kaffe, og holde dig varm og vågen, så du er opmærksom når de spændende dyr viser sig.

En god rygsæk er også essentiel, så du nemt kan bære dine ting rundt – en kuffert er ikke egnet i det vilde område – og du må ikke glemme soveposen, hvis I skal sove udendørs.

Tag på oplevelse

En stor fordel med en jagtferie i Italien er også, at du kan kombinere din jagtrejse med den traditionelle ferie.

Idet størstedelen af jagten foregår i Norditalien, vil du være tæt på lokale råvarer, samt lækker mad og vin, som området er kendt for.

Eksempelvis er Toscana et perfekt valg, hvor du både kan tage på jagt og få noget af verdens bedste mad og vin. Overvejer du at tage turen til Toscana, og har du problemer med køresyge, kan du prøve det gamle ingefær-trick. Det virker på 9/10.

Du har altså mulighed for at få det bedste af begge verdener, og både tage på jagt og opleve kulturen og nogle af de populære seværdigheder i Italien. Bedre bliver det ikke!

One Reply to “Tag på jagtferie i Italien”

  1. Hej du. Kigger lidt på jagtbu Toscana og tænkte om du har en liste om jagttider på de forskellige arter. Hilsen claus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *