Tag på vinrejse til Italien til sommer

Tag på vinrejse til Italien til sommer

Er du en vaskeægte ”connaisseur” når det kommer til gode vine, og har du altid drømt om at tage på en rigtig vinrejse, hvor du får besøgt ægte vingårde? Hvorfor så vente længere? Sommeren står for døren og det er det helt rigtige tidspunkt, at begynde på forberedelserne til sommerferien.

Europa er slet ikke så stor, som man måske går og forestiller sig, så du kan nemt køre til Italien, hvor du kan få vidunderlige vinoplevelser, når du besøger de forskellige distrikter. Italien er et vidunderligt land, og det bliver bestem ikke dårligere, når det kombineres med god mand og fantastiske vine.

Oplev alle de klassiske vine, som du aldrig har oplevet dem før. Chianti, Montepulciano, Valpolicella og meget mere. Især i Toscana vil du nærmest vade rundt i charmerende vingårde, der hver især har sin egen vin. Det er en enestående oplevelse, som man vil mindes i mange år frem.

Bestil hotellet allerede i dag og tag på en kør-selv-ferie, som du aldrig har oplevet mage til. Men husk at lade bilen stå, når du har smagt på lidt for mange af de gode italienske vine. Du skulle jo gerne komme helskindet hjem igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *