Taormina – En udsigt der tager pusten fra dig

Taormina – En udsigt der tager pusten fra dig

De fleste der besøger Italien tager oftest til Rom, Venedig eller Milano. Hvis du skal til Italien bør du gå imod strømmen og vælge en af Italiens ægte perler. Hvis du er til varme, en udsigt du ikke kan beskrive med ord og en autentisk Italiensk oplevelse, bør du læse denne guide til Siciliens bjergperle, Taormina.

På jagt efter din italienske mafia uden held

Sicilien blev først kendt for at være stedet hvor den italienske mafia udsprang fra. Taormina har været oppe i nyhederne flere gange i forbindelse med anholdelse af medlemmer af mafiaen i de små italienske gader. Hvis du gerne vil finde tegn på at mafiaen er tilstede i den Taormina, skal du lede længe. Du finder i stedet en indbydende kultur af lokale, der åbner deres by op og byder dig velkommen. Byen har kun 11.000 indbyggere, på et areal af 13 km2, hvilket gør at stemningen i byen er meget mere afslappet end hvis du tager til en af storbyerne.

Et gastronomisk eventyr for dine smagsløg

Selvom byen ikke har så mange indbyggere er byen hjemsted til nogle fantastiske restauranter. her du kan få alt lige fra et eksklusivt måltid fra en af restauranterne der har en Michelin stjerne til en autentisk stenovns pizza fra en lille lokal restaurant.  Hvis du vil nyde en aften sammen med en du holder af, skal du ikke gå langt før du finder en lille hyggelig restaurant, hvor du kan nyde en flaske vin og mad som du kommer til at huske de næste mange år.

Vågn op med havudsigt

Hvis du vil nyde din ferie på et hotel på Sicilien hvor der skal være havudsigt samtidigt med at du har den friske bjergluft, er der masser af gode muligheder i Taormina at vælge imellem.  Et af de bedste hoteller er Belmond Villa Sant’ Andrea, hvor du både har en lille balkon, hvor du kan nyde din morgenkaffe med udsigt ud over det blå hav med de majestætiske klipper der stikker op af havet. Det er ikke det billigste hotel at bo på, men du er garanteret at få en uforglemmelig oplevelse her, som du vil kunne huske resten af livet.

Oplev Italien under vandet

Hvis du gerne vil lære at dykke i flotte opgivelser i Europa, så rejs til Italien. Dykkermulighederne ud fra kysterne rundt om Sicilien er gode, og dykning giver altid mulighed for at opleve en hel anden verden under vandet. Havet ud fra Taormina byder på nogle storslåede klippeformationer, som giver selv de lidt mere erfarne dykkere mulighed for at udfordre sig selv. Udover dykkemulighederne ved klipperne er der et romersk skib, der transporterede marmorsøjler, der sank ud fra kysten for 2000 år siden. Skibet ligger på 24 meters dybde Hvis du er helt ny og ikke har prøvet at dykke før er der mulighed for et prøvedyk sammen med en instruktør, hvor du lærer hvordan udstyret virker og derefter dykker og får mulighed for at se noget af dyrelivet under vandet.

Husk humøret, solcremen og en god bog 

For de fleste er det også vigtigt at få lov til at slappe af på en ferie, hvilket du også får mulighed for. Hvis du er mest til en pool, har de fleste hoteller en pool hvor du kan nyde en god bog og nyde livet. Så hvad venter du på, kom afsted og oplev Taormina for dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *