Ting du skal opleve i Rom

Ting du skal opleve i Rom

Europa byder på mange store oplevelser og historiske byer, der kan få selv den mest historieinteresserede til at måbe. Men hvilken europæisk by er den mest enestående og unikke? Det er der naturligvis lige så mange meninger om, som der er mennesker, men vi ved godt hvad vores favorit er. Rom, verdens navle, byernes by. Byen som alle veje fører til.

Det er en af de mest enestående byer der findes og har en historie, som man ikke finder magen til andre steder. Den har så meget at se, at man ikke kan nå det hele på et enkelt besøg, så vi har samlet et lille overblik over de vigtigste ting at opleve i Rom.

Fontana di Trevi

Trevi fontænen er en af de absolut vigtigste syn man kan se i Rom. Men sit helt enestående barokdesign og fantastiske beliggenhed, er det et syn man aldrig glemmer. I 2015 blev de restaureret for over 10 millioner kroner, så den ser ud som da den blev færdiggjort.

Ser du den om natten, vil du få en helt unik oplevelse, men du skal blot være forberedt på turister og sælgere, der kæmper om pladsen.

 

Colosseum

Rom var i århundreder centrum for et af de mægtigste imperier som verden har set og Colosseum var på mange måder symbolet for dets magt. Et gigantisk amfiteater, hvor mennesker og dyr kæmpede til døden for 50.000 tilskueres begejstrede tilråb.

Tag en guidet tur og få masser af spændende information om symbolet på antikkens Rom.

 

Basilica di San Pietro

Bag det fremmedartede navn gemmer sig Peterskirken. Det katolske hovedsæde og dermed en af de mest overdådige bygninger, der nogensinde er blevet opført. Det er den mest vigtige kirke i verden og det kan fornemmes i den højtidelige stemning og den enestående arkitektur. Se Rom på en helt ny måde oppe fra toppen kuplen. Husk dog på at det er en aktiv kirke, så der er en streng dresscode.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *