Tre byer du skal besøge i Italien

Tre byer du skal besøge i Italien

Elsker du også alt ved Italien?
Læs med her, og find ud af hvilke tre byer der er et absolut must når du besøger det fantastiske land.

  1. Rom: Alle veje fører til Rom, som man siger. Italiens hovedstad er et enestående syn og et fantastisk mix af nyt og gammelt. Dette giver en charmerende atmosfære og kan visse steder i byen føles som at gå rundt i romertiden. I gør jer klogt i at tage nogle behagelige sko på, da Rom helst skal ses til fods. Der findes også busser og et mindre omfang af metro, men da Rom er ét stort museum, er det svært at udvide denne markant i frygt for at ødelægge byens mange års historie. Som turist gør man sig dog klogt i at tage toget fra henholdsvis Fiumicino eller Ciampino lufthavn, da begge ligger et stykke fra centrum og i hver sin retning.
    Rom byder udover al historien på noget ekstra attraktivt for sin turisme, nemlig at byen også ligger tæt på kysten og lækre strande. Dette er ikke mindst skønt i relation til at tillægge sin storbyferie lidt strandhygge og solbadning i sommermånederne. Desuden indbefatter Rom hyggelige caféer og restauranter, hvor du til enhver tid kan placere dig til en god og intens kop kaffe eller til en skøn og autentisk pastaret. Vi garanterer dig for velsmag!

 

  1. Firenze: Man kan simpelthen ikke undgå at forelske sig i Firenze. Denne 2000 år gamle by blev i renæssancen betragtet som midtpunkt for Italien, og er sidenhen blevet huset af flere kendte florentinere. Byen er og bliver en kreativ inspiration – ikke mindst for det kreative segment. Det toscanske vidunder af en by rummer oplevelser og seværdigheder af helt særlig grad. Herunder kan blot nævnes fantastisk arkitektur, et hav af gamle og autentiske museer samt smukke kirker, hvor kan findes diverse kunstværker og malerier af verdenskendte kunstnere. Oplev gastronomiske og velsmagende madoplevelser i byen. Ikke mindst porchetta er Firenze kendt for, hvilket oftest serveres som en sandwich i en skøn italiensk bolle. Er du i nærheden af Piazza Santa Croce, må du ikke passere forbi Bar Vivoli Gelateria. Denne is, eller gelato som italienerne betegner det, omtales blandt de fleste besøgende turister samt af italienerne selv, som den bedste isbar i Firenze. Gå derfor heller ikke glip af de spisende oplevelser i Firenze. Heller ikke i denne smukke by går du sulten i seng.

 

  1. Venedig: I denne fantastisk, charmerende by, finder man historie som i ingen andre. Byen er dybt unik, da den er bygget på pæle i vandet, og da der ingen biler er. Alt transport foregår via båd i de små kanaler, hvor man ofte som turist også dvæler ved en sejltur i gondol. Byen indeholder alle former for rejseoplevelser, og denne kan både besøges af fascinerede børn, familier og romantikfyldte kærestepar, hvilket gør Venedig ganske enestående. Den bedste oplevelse man kan give sig selv som turist i Venedig, er at fare vild. Da byen er et hav af små gader og hyggelige stræder samt kanaler, er dette en fantastisk by at fare vild i. Med dette mener vi selvfølgelig blot, at man ikke nødvendigvis behøver at have planer om at besøge noget specielt i byen, men at hvis man blot går, når man nok dertil. Vil I dog se Venedig ovenfra, kan det være en god idé at se udsigten fra det 99 meter høje klokketårn i centrum af byen. Herfra kan I skue over hele den smukke by, og se den store labyrint med de smukke kanaler ovenfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *