Forlænget weekend til Barcelona

Forlænget weekend til Barcelona

Hvis du gerne vil give din partner en god oplevelse så kan jeg varmt anbefale dig at tage en forlænget weekend til Barcelona.

Barcelona er kun en anelse større end København og er derfor relativ nem at komme rundt i. Der to slags turistbusser – dobbeltdækkere – rundt i byen på faste ruter. Her kan du købe en heldagsbillet og så bare stige af og på som det passer dig. Det er en helt vild nem måde at at komme rundt i Barcelona på og se alle de seværdigheder du bør se.

Men der findes også en billigere løsning som er midst lige så nem – og måske endda mere fleksibel.

Du kan nemlig købe endags- og flerdags-billetter til metro systemet. En tredags billet koster faktisk det samme som en endagsbillet i turistbusserne, og du kan komme meget mere omkring i metroen.

Hvad skal du se?

Uanset om du interesserer dig for fodbold, så bør du tage en rundtur på Camp Nou. Det er et imponerende bygningsværk som samtidig rummer så meget tradition og catalonsk historie.

Du bør også tage svævebanen til Castell de Montjuïc. Det er en flot tur hvor du kan se udover hele Barcelona. Du kan evt. overveje at tage svævebanen op og så gå ned. Så sparer du lidt penge her. Er du løber og glad for at løbe på stigninger, så kan jeg anbefale at du løber der op gennem parken der ligger lige ved siden af.

Du skal selvfølgelig også se La Rambla eller Ramblaen som vi siger på dansk. Det er en stor boulevard hvor der bl.a. handles flotte blomster og kunstværker. Dog skal du være særlig opmærksom på lommetyve her. Sørg for du har gemt dine penge og papirer godt væk.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *