Guiden til din sommerferie

Guiden til din sommerferie

Sommeren nærmer sig med langsomme skridt og med den følger ferien. Når der skal planlægges sommerferie, er det en god idé at booke rejsen i god tid. På den måde undgår man, at alle de gode steder er udsolgt. Italien er en af danskernes favoritdestination, når det gælder sommerferie. I Italien er der noget for alle – både familieferien som kører hele vejen og luksusparret som flyver ned til varmen. Vi guider dig til, hvor du skal ligge vejen forbi på din rejse til Italien.

Amalfikysten

Der er mange, som mener, at Amalfikysten er indehaver af verdens flotteste kyststrækning. Der er nogen for hver en smag på Amalfikysten. Om du vil tage til selve Amalfi, som er er en lille hyggelig fiskerby eller om du vil tage til ekstravagante Positano, hvor du kan shoppe dig fattig i lækker mad eller i designertøj. Mulighederne er mange, og du vil under alle omstændigheder opleve den flotteste natur, og få den lækreste mad.

Napoli

Apropos lækker mad – så hvad med at tage en tur til Pizzaens by, Napoli? Napoli er den største by i Syditalien, og kendt for sine store havn og smukke natur. Hvis du ligger vejen forbi Napoli, er det et must at tage forbi Vesuv. Vesuv er den vulkan, som blandt andet totalødelagde byerne Pompeji og Herculaneum.

 

Sardinien og Sicilien

I Napoli har man muligheden for at tage en færge til enten Sardinien eller Sicilien. Sardinien sammenlignes ofte med de caribiske øer. Dette skyldes blandt andet øens fine sandstrande med turkisblåt hav. På Sardinien er der masser af små hyggelige havnebyer, hvor man kan få en kulinarisk oplevelse. Hvis du nyder at være på ferie, hvor der sker noget, så har du ligeledes muligheden for at vandre, besøge grotter eller dykke ned på havets bund. Sicilien og Sardinien minder på mange måder om hinanden. Sicilien har ligeledes nogen af middelhavets smukkeste strande og byder desuden på en række historiske seværdigheder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *