Tag festen til Italien

Tag festen til Italien

Det er altid lækkert at holde en stor fest, når der er noget der skal fejres uanset om det er sølvbryllup, 40-års fødselsdag eller andet, men festen kan faktisk holdes på en alternativ måde som du måske ikke havde skænket en tanke.

Tag familien med

Det er selvfølgelig også en rigtig god idé at holde den helt store fest, men det er faktisk også muligt at kombinere ferie med fest ved at tage familie og venner med til Italien. Det er en god måde, hvor du kan slippe for den store planlægning og stress omkring festen, da du bare skal bestille flybilletterne, også skal familien selv sørge for at møde op.

Hvis du har planer om at holde den helt store fest for 50 personer med mad, vin og dans, har du alligevel lagt et stort budget klar, så det bliver et brag af en fest. Det er en fantastisk idé at holde festen i udlandet, du får mulighed for at komme væk og slappe af nogle dage efter, og så giver det også festen et lille kick at det ikke bliver holdt i en have omringet af ligusterhække.

En ferie for familie og venner behøver ikke at være dyrere at planlægge, du skal bare sørge for at bestille i god tid og uden for sæson, så i f.eks. ikke skal afsted i uge 30. Italien er desuden en helt perfekt destination for hele familien, da der findes flotte og store villaer der er mulighed for at leje, som kan huse hele familien og venner. Så vil der også være mulighed for at køre derned i stedet for at flyve, som kan gøre turen en smule billigere.

Planlæg i god tid

Der er selvfølgelig også en del forberedelse der kommer hånd i hånd med at holde festen i Italien, hvis i lejer en villa skal i enten sørge for at have bestilt mad, eller selv planlægge efter at skulle lave maden selv. Det kan være der er en speciel restaurant du har været på før, som du gerne vil have familien med til. Er dette tilfældet bør du kontakte restauranten for at undersøge hvor vidt det er muligt at booke et bord til hele familien.

Så skal der også sendes nogle invitationer ud, og selvom festen skal holdes i udlandet, bør invitationen ikke være mindre prangende. Hos Cloudcelebration kan du nemt få lavet dine invitationer, ud at du selv skal løfte en finger. Du kan nemlig vælge mellem mange forskellige designs som du bare modtager på en mail, så kan du selv printe lige så mange ud som du har lyst til og brug for. Så vil du sådan set være klar til at tage hele familien med ud og se det italienske vinland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *