Husk solplejen når du besøger skønne Italien

Husk solplejen når du besøger skønne Italien

Er der noget os danskere er notorisk dårlige til, så er det at huske solcremen eller solplejen generelt set. I Danmark har vi også kraftige UV-stråler, men vi har en tendens til at undervurdere dem når vi tager til de varmere himmelstrøg, her i blandt, Italien.

Et godt tip, er at sørge for at finde de rigtige solplejeprodukter inden du tager af sted. Det kan være svært at finde rundt i de bedste produkter, når man ikke snakker sproget flydende og er der noget italienere ikke er glade for, så er det at tale andet end italiensk. Dette kan med andre ord, blive en stor barriere ift. at få hjælp med de rigtige produkter.

Er du ikke meget for solcreme, kan du også se nærmere på sådan noget som bb creme, som er creme med solfaktor – en smart og let måde, at få styr på solplejen og den er nem at tage med. Vi har fundet denne liste over de bedste bb creams på markedet, netop nu.

Du kan dog også klare dig med regulær solcreme, bare husk at den skal have en høj nok SPF, til at modstå Italiens stærke sols stråler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *