Hvad hjælper en rejseforsikring dig med?

Hvad hjælper en rejseforsikring dig med?

Kort sagt er en rejseforsikring designet til at hjælpe policeindehaveren i udlandet, hvis vedkommende skulle blive enten syg, komme til skade eller være offer for tyveri. Det er derfor en utvetydig fremragende idé, at man altid sørger for at have en rejseforsikring med sig i rejsekufferten, når man er på ferie. En rejseforsikring vil typisk også dække dine nærmeste, hvis de tager med dig på rejsen til f.eks. Italien. Hvis du endnu ikke skulle have en rejseforsikring, så kan du nu finde en billig forsikring på Forsikringsportalen, der uden tvivl vil kunne dække dine behov.

Hvilke områder dækker rejseforsikringen så?

Hvad en rejseforsikring dækker kan være vanskelig entydigt at definere, idet der faktisk findes en bred vifte af dækningsmuligheder. Der er nemlig noget for ethvert behov og ikke mindst pengepung. Hvis du nu ikke ønsker sig den helt store dækning, så vil en basis rejseforsikring nok være løsningen for dig. Med en sådan forsikring i lommen vil du nu være dækket, hvis du skulle gå hen og blive syg på din rejse. Hvis du til gengæld ønsker dig en bredere dækning, så kan du hos de fleste selskaber derfor vælge en servicepakke, der netop dækker langt mere. Udover sygdom, så dækker en typisk servicepakke også tyveri, trafikuheld og endda mistet bagage i lufthavnen.

Hvad dækker en rejseforsikring altid

Fælles for alle rejseforsikringer er, at de er med til at dække udgifterne forbundet med at blive syg i udlandet. Man kan på denne måde sige, at det på en vis måde er som at have det danske sundhedsvæsen med sig i bagagen. Desuden vil en rejseforsikring som regel også altid dække:

  • Flyve- eller togturen hjem, hvis man skulle skadet eller blive akut syg. Desuden dækkes akutte hændelser såsom ildebrand, kælderoversvømmelser og f.eks. et juleindbrud også.
  • En ledsager i forbindelse med sygdom og endda dødsfald, der vil være ved ens side på hjemrejsen.
  • Flyveturen hjem, hvis man skulle være så uheldig at befinde sig i et land, hvor der udbryder krig eller er et terroristangreb.

Billig forsikring på Forsikringsportalen – Tillægsforsikring

Hvis du finder en billig forsikring på Forsikringsportalen, skal du udover de almindelige dækninger finde række tillæg, der kan inkluderes i din rejseforsikring:

  • I forbindelse med forsinkelse af bagage, hvis den skulle være mere end 5 timer forsinket.
  • I forbindelse med for sen ankomst til lufthavnen, hvis dette på ingen måde er din egen skyld.
  • I forbindelse med flyforsinkelser, der skyldes b.la. tekniske og mekaniske problemer.
  • I forbindelse med skader på din ferie bolig, der gør at boligen ikke kan bebos. Og det er uanset om det er din skyld eller ej.
  • I forbindelse med skader på en lejet bil, scooter eller motorcykel vil visse tillæg dække din normale selvrisiko.
  • I forbindelse med et forsvundet familiemedlem vil et vis tillæg kompensere for eftersøgningsomkostningerne.

Varierende priser

Sidst men ikke mindst vil din rejseforsikring baseret på dit rejsemål, idet der netop gælder forskellige regler og priser afhængigt af hvilken destination, der er tale om. Som tommelfingerregel kan man dog godt gå ud fra, at lande indenfor EU vil befinde sig på et ensartet og forholdsvist billigt prisniveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *